
در سال ۲۰۱۷ و در زمانی که ارزهای دیجیتال و بلاک چین در اوج خود قرار داشتند، به نظر میرسید هر روز ایدهی جدیدی را برای این نوع تکنولوژی شاهد خواهیم بود اما این روند همیشگی نبود. تکنولوژی بلاک چین با هدف ایجاد امنیت بیشتر در تراکنشهای مالی و سریعتر کردن این تراکنشها راهی دنیای تکنولوژی شد.
این تکنولوژی به قدری سریع پیشرفت کرد که امروزه استفاده از عبارت بلاک چین و ارز دیجیتال میتواند اعتبار بیشتری به یک شرکت یا سایت خبری بدهد. هر چه قدر که به قیمت ۲۰ هزار دلاری بیت کوین در سال ۲۰۱۷ نزدیک و نزدیکتر شدیم، استفاده از ارز دیجیتال و بلاک چین نیز بیشتر شد و ایدههای عجیب غریب نیز بیشتر خود را نشان میدادند.
به جرات میتوان گفت که تاکنون بیش از هزاران ارز دیجیتال راهی بازارهای کریپتو شده است اما تاکنون شاید تنها ۳۰ عدد از آنها ارزش سرمایهگذاری را داشته باشند. دو عدد از مهمترین ارزهای دیجیتال را میتوان بیت کوین و اتریوم دانست که اکثر سرمایهگذاریها بر روی این دو ارز دیجیتال رخ میدهد.
تاکنون شرکتهای زیادی در حال تلاش بوده تا بتوانند ارزهای دیجیتال مخصوص پلتفرم خود را راهی بازار کریپتو کنند اما برخی از آنها شکست خورده و برخی دیگر نیز همچنان در حال توسعه ارز دیجیتال خود هستند. از جمله این پروژهها میتوان به پروژهی ارز دیجیتال تلگرام اشاره کرد. شبکهی آزاد تلگرام یا همان TOR پروژهی تلگرام برای ارزهای دیجیتال بود که از سال ۲۰۱۷ کار خود را شروع کرد اما تاکنون اطلاعات زیادی در مورد این پروژه در دسترس نیست. به همین علت، مشخص نیست که آیا در نهایت تلگرام ارز دیجیتال خود را عرضه میکند یا خیر.
یکی دیگر از ایدههای قابل توجه دنیای بلاک چین، پت چین یا همان ارز دیجیتال حیوانات خانگی بوده است که کار خرید و فروش حیوانات خانگی را بسیار راحتتر میکرد. این پروژه برای نظارت بر روی حیوانات خانگی طراحی شد اما بیش از یک سال است که نه وب سایت رسمی آن و نه شبکههای اجتماعی پت چین آپدیت نشدهاند.
همانطور که مشخص است، پروژههای زیادی برای تکنولوژی بلاک چین برنامه داشتهاند اما هنوز خیلی از آنها به مرحلهی عملی نرسیدهاند. باید کمی بیشتر منتظر ماند و دید آیا در نهایت این پروژهها به مرحلهی اجرا میرسند یا خیر؟