
جیم رایان، مدیر اجرایی شرکت سونی اعلام کرده است که به نظر او هدستهای واقعیت مجازی در حال حاضر نقش پررنگی در دنیای بازی های ویدیویی ندارند. به گفتهی او، اگر چه سونی تصمیم ندارد از واقعیت مجازی کنار بکشد، اما به نظر میرسد در حال حاضر وقت مناسبی برای معرفی واقعیت مجازی نیست و شاید در سالهای آینده واقعیت مجازی نقش پررنگتری در بازیهای ویدیویی داشته باشد.
« من فکر میکنم تا رسیدن به مرحلهی درستی از واقعیت مجازی فاصلهی زیادی داریم. سونی به واقعیت مجازی باور دارد. پلی استیشن هم به واقعیت مجازی باور دارد. معتقدیم واقعیت مجازی یک روزی هدف بزرگی را خواهد داشت اما در سال جاری چنین اتفاقی میافتد؟ خیر. سال بعد چطور؟ باز هم خیر اما واقعیت مجازی در آینده نقش مهمی را خواهد داشت.»
سونی در حالی به چنین باوری دست یافته که هدست واقعیت مجازی پلی استیشن ۴ نتوانست آن طور که انتظارش میرفت عمل کند و مشکلات زیادی داشت. به همین علت، به نظر میرسد سونی فعلا تصمیمی برای عرضهی نسخهی جدید واقعیت مجازی ندارد. در عوض، هدست واقعیت مجازی پلی استیشن ۴ بر روی پلی استیشن ۵ نیز فعال خواهد شد و از این بابت مشکلی نخواهد بود.
جیم رایان در حالی چنین مصاحبهای را انجام داده که شرکت فیس بوک به تازگی از نسخهی دوم واقعیت مجازی خود معرفی کرده است و طرفداران بسیار زیادی نیز پیدا کرده است. با این حال، باید کمی بیشتر منتظر بمانیم تا مشخص شود واقعیت مجازی در نسل نهم کنسولهای بازی چه نقشی ایفا خواهد کرد؟ نظر شما چیست؟ آیا واقعیت مجازی در پلی استیشن ۵ نقشی پر رنگ خواهد داشت؟